Flexibele bezorgkosten *
Gekoeld verzonden
Vóór 12 uur besteld, vandaag verstuurd
Kies uw eigen bezorgdatum

Bereidingsadvies Entrecote

Wilt u weten hoe u een entrecote perfect kan bereiden? Lees dan hieronder het bereidingsadvies voor de entrecote of bekijk onze video. Wij leggen u de bereidingswijze van entrecote stap voor stap uit.

Entrecote bereiden

Haal de entrecote een uur voordat u gaat bakken uit de koelkast en uit de verpakking. In dit uur komt het vlees op kamertemperatuur en komt de mooie rode kleur terug. Smeer vervolgens de entrecote aan beide kanten in met olie en kruiden en laat de pan goed heet worden. Onze entrecote gekruid hoeft u alleen nog maar in te oliën.

Braad de entrecote aan beide kanten 2 minuten aan. Verminder vervolgens de warmtebron en laat de entrecote per zijde 2 minuten garen. Haal na deze 2 minuten de entrecote uit de pan en laat deze 4 minuten afgedekt “rijpen” onder aluminiumfolie of zonder warmtebron in de pan. U kunt nu de entrecote eventueel trancheren en uiteindelijk serveren.

Entrecote serveren

Wanneer u de entrecote hebt bereid, is het tijd om deze te serveren. Met een heerlijke entrecote van Meerdanvlees kan dit op allerlei manieren en volgens heerlijke recepten. Ontdek de Tagliata met ​​balsamicoazijn en entrecote, biefstuk en entrecote met eigengemaakte kruidenboter of gegrilde runderentrecote.

Entrecote bij Meerdanvlees

Bij Meerdanvlees hebben we een ruim aanbod verschillende entrecotes, zoals entrecote naturel, entrecote gekruid, entrecote Zuid-Amerikaans, entrecote Harry’s Farm, dry aged entrecote en entrecote limousin. Ook bieden wij verschillende stukken entrecote aan stuk: entrecote limousin aan stuk, dry aged entrecote aan stuk, entrecote black angus USA aan stuk, entrecote gerookt aan stuk, entrecote Zuid-Amerikaans aan stuk. Zo hebben wij bij Meerdanvlees altijd een entrecote naar uw smaak.

Eet smakelijk!

Deel dit op