Flexibele bezorgkosten *
Gekoeld verzonden
Vóór 12 uur besteld, vandaag verstuurd
Kies uw eigen bezorgdatum

Bereidingsadvies Pork Rack

Een bijzonder, nieuw product. Deze French racked ribkarbonades zijn op een heel speciale manier gemarineerd, waardoor het vlees gegarandeerd sappig blijft tijdens de bereiding. Doe ze in de pan of op de grill, u kunt eigenlijk niets meer fout doen! Ze presenteren fantastisch, met het typerende botje. Veel restaurants hebben dit aparte stukje vlees al opgenomen in hun assortiment. Uw tafelgenoten zullen verbaasd zijn dat ze zoiets ook gewoon bij u thuis kunnen proberen!

Volg onderstaande stappen om uw pulled prok optimaal warm te maken:

  1. Grillplaat of barbecue: braad de racks op een matig warme barbecue of grillplaat. 3 minuten dwars, kwartslag draaien, 3 minuten overlangs, omdraaien, en weer 2×3 minuten met een kwartslag draaien ertussen aan de andere zijde.
  2. Pan: Bak de racks in hete boter, ongeveer 5 minuten per zijde.

Pulled pork – wat is het?
Pulled pork is ijzig langzaam gegaard vlees, gemaakt van varkensnek, procureur, varkensschouder. Draadjesvlees, maar dan van een varken.

Zelf eens proberen te maken? Dat kan natuurlijk ook!
Pulled pork is een schoolboekvoorbeeld van “slow cooking”. Gaar het vlees in een slow cooker, op de barbecue, in de oven, zelfs op het fornuis. Probeer ons recept voor Real Texas Pulled Pork uit de oven, een variant die in een gesloten braadpan in de oven wordt gemaakt. Bestel hiervoor onze varkensnek zonder been.

Hoe maakt meerdanvlees.nl de pulled pork?
Onze eigen pulled pork maken we….ach, dat houden we liever geheim. Er zijn teveel “kapers op de kust”. Als u een keer bij ons komt kijken fluisteren we het u wel in het oor. We hebben twee soorten: de pulled pork aan een stuk, die u zelf nog moet trekken (plukken) en de getrokken (geplukte) variant. Die is al helemaal klaar voor gebruik.

Uitgelichte Pork Racks

Snelst mogelijke leverdatum di 26 september
Snelst mogelijke leverdatum di 26 september
Snelst mogelijke leverdatum woe 27 september
Deel dit op