Flexibele bezorgkosten *
Gekoeld verzonden
Vóór 12 uur besteld, vandaag verstuurd
Kies uw eigen bezorgdatum

Bereidingsadvies Pulled Pork

Kant-en-klare pulled pork. De hit van het seizoen! Barbecuegasten gaan er voor in de rij staan, kinderen zijn er niet bij weg te slaan! En de bereiding is super eenvoudig, alleen even warm maken!

Volg onderstaande stappen om uw pulled prok optimaal warm te maken:

  1. Magnetron: prik gaatjes in de verpakking en verwarm op 750W, 1 minuut per 100 gram
  2. Oven: Leg in een ovenvaste schaal met deksel en verwarrm 60 minutem op 120 °C, afgesloten met een deksel op aluminiumfolie
  3. Klaar!

Pulled pork – wat is het?
Pulled pork is ijzig langzaam gegaard vlees, gemaakt van varkensnek, procureur, varkensschouder. Draadjesvlees, maar dan van een varken.

Eenvoudig te bestelling in onze shop. Bekijk en bestel Pulled Pork online bij Meerdanvlees.nl!

Zelf eens proberen te maken? Dat kan natuurlijk ook!
Pulled pork is een schoolboekvoorbeeld van “slow cooking”. Gaar het vlees in een slow cooker, op de barbecue, in de oven, zelfs op het fornuis. Probeer ons recept voor Real Texas Pulled Pork uit de oven, een variant die in een gesloten braadpan in de oven wordt gemaakt. Bestel hiervoor onze varkensnek zonder been.

Hoe maakt meerdanvlees.nl de pulled pork?
Onze eigen pulled pork maken we….ach, dat houden we liever geheim. Er zijn teveel “kapers op de kust”. Als u een keer bij ons komt kijken fluisteren we het u wel in het oor. We hebben twee soorten: de pulled pork aan een stuk, die u zelf nog moet trekken (plukken) en de getrokken (geplukte) variant. Die is al helemaal klaar voor gebruik.

Uitgelichte pulled pork

Snelst mogelijke leverdatum vrij 29 september
Snelst mogelijke leverdatum vrij 29 september
Deel dit op