Flexibele bezorgkosten *
Gekoeld verzonden
Vóór 12 uur besteld, vandaag verstuurd
Kies uw eigen bezorgdatum

Bereidingsadvies Schnitzel

Wilt u weten hoe u een schnitzel perfect kunt bereiden? Lees het uitgebreide bereidingsadvies hieronder. Wij leggen u stapsgewijs uit hoe een perfecte schnitzel klaargemaakt kan worden. Ontdek de verschillende schnitzels van Meerdanvlees; het wordt gegarandeerd smullen!

Schnitzel bereiden

Voor het bereiden van een overheerlijke schnitzel van Meerdanvlees volgt men een paar eenvoudige stappen. Let op: Is de schnitzel nog niet gepaneerd, doe dit dan voordat u hem in de pan legt. Gebruik een koekenpan en laat deze op het fornuis op temperatuur komen. Doe vervolgens ruim boter in de pan, wacht tot dit uitgebruisd en goudbruin van kleur is. Pak vervolgens de schnitzel met een tang en laat de schnitzel langzaam in de pan glijden. Zet het vuur halfhoog en bak de schnitzel aan beide zijden goudbruin. Wanneer de schnitzel goudbruin van kleur is, haal hem met de tang uit de pan. De baktijd, die afhangt van de dikte van de schnitzel, bedraagt circa 4 minuten per kant. De paneerlaag moet krokant zijn. Zodra de schnitzel krokant is en een mooi kleurtje heeft, kan de warmtebron uit en kan hij op het bord. Nu is de schnitzel klaar om geserveerd te worden!

Schnitzels bij Meerdanvlees

Meerdanvlees heeft een uitgebreid aanbod overheerlijke schnitzels om zelf te bereiden. Paneert u graag zelf, kies dan voor onze schnitzel bovenbil naturel of kalfsschnitzel rosé naturel. Uiteraard hebben wij bij Meerdanvlees ook gepaneerde schnitzels: van de bovenbil (schnitzel bovenbil gepaneerd), van de filet (10 x 200 gram, 10 x 150 gram en 15 x 100 gram), de natriumarme varkensschnitzel (schnitzel filet gepaneerd natriumarm) en de kipschnitzel. U ziet het: we hebben bij Meerdanvlees een ruim assortiment: voor ieder wat wils! Bestel nu bij ons de lekkerste schnitzels en geniet!

Schnitzels kopen

Wilt u schnitzels kopen? Ontdek dan bij Meerdanvlees een ruime keuze aan overheerlijke schnitzels van horecakwaliteit. Bestelt u uw schnitzels voor 12.00 uur, dan worden deze
dezelfde dag nog verzonden. Onze schnitzels worden verstuurd in een speciale koeldoos waarin het vlees tot wel 48 uur koud blijft. U kunt desgewenst ook zelf een leverdatum kiezen.

Deel dit op