Vanaf €70,- gratis verzending *
Gekoeld verzonden
Vóór 12 uur besteld, vandaag verstuurd
Kies uw eigen bezorgdatum

Bereidingsadvies Varkensfiletrollade

Neem onderstaande stappen om een overheerlijke varkensfiletrollade te bereiden:

  1. Boter laten smelten in een braadpan.
  2. Het vlees rondom dichtschroeien en de warmtebron verminderen.
  3. Vervolgens het vlees uit de pan halen en een half kopje warm water toevoegen.
  4. Even op temperatuur brengen en de bakresten losroeren.
  5. Nu kunt u het vlees terugleggen en het deksel op de pan doen.
  6. De totale bereidingstijd is ongeveer 55 minuten.

Denk er wel aan om de varkensfiletrollade regelmatig om te draaien. Als u een kernthermometer, meet dan de kerntemperatuur. Voor varkensfiletrollade is 62 °C de juiste temperatuur. Voor een goede indicatie kunt u de bijgeleverde Pop-Up rollademarker gebruiken: steek deze in de rollade tot aan het dopje. Wanneer de rollade de juiste temperatuur heeft bereikt springt het dopje van de rollademarker omhoog. Zie voor gedetailleerde instructies de achterkant van de verpakking van de rollademarker.

Bestel jouw varkenfiletrollade!

Varkensfiletrollade vanaf 500 gram
7,35
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum woe 12 mei
Snelst mogelijke leverdatum woe 12 mei
Rollade half-om-half vanaf 500 gram
Snelst mogelijke leverdatum woe 12 mei
Deel dit op