9.2
/10 op basis van
3624
reviews
Klantenservice
053 – 203 2031
Over ons
Inspiratie en tips
Recepten
Contact
Vlees
Rund
Biefstuk
Bovenbil
Bovenbeen & Onderpoot
BBQ burgers
Carpaccio
Dikke lende & Zijlende
Entrecôte
Gehakt & Worst
Ossenhaas
Runderribben / Short ribs
Rib-eye
Rollade
Rosbief & Roast Beef
Steaks
Spiezen & Brochettes
Special cuts
Stoofvlees & Slow Cooking
Sukade
T-bone
Reepjes & Blokjes
Vleeswaren
Kalf
Bovenbeen & onderpoot
Entrecote
Gehakt & worst
Kalfshaas
Oesters & Medaillons
Schnitzel
Rib-eye
Special cuts
Spiezen & Brochettes
Steaks
Stoofvlees & Slow Cooking
Sukade
Varken
Spareribs
Beenham
Bovenbil
Bovenbeen & Onderpoot
Fricandeau
Gehakt & Worst
Speklappen
Buikspek / Varkensbuik
Spiezen & Brochettes
Stoofvlees & Slow Cooking
Varkenshaas & Kopshaas
Varkensnek / Procureur
Varkensrack
Schnitzel
Rollade
Vleeswaren
Varkensfilet
Oesters & Medaillons
Special cuts
Stoofvlees & Slow Cooking
Karbonade & Koteletten
Reepjes & Blokjes
Lam & schaap
Bout
Gehakt & worst
Karbonade & Koteletten
Stoofvlees & Slow Cooking
Lamsrack
Reepjes & Blokjes
Spiezen & Brochettes
Lamsschouder
Wild & exotica
Biefstuk
Bout
Reepjes & Blokjes
Filet
Paté
Divers
Vleespakketten
Stel zelf samen (Tip!)
BBQ-pakketten
Biologische pakketten
Proefpakketten
Rundvleespakketten
Varkensvleespakketten
Uitgelicht
Bavette
Black Angus
Picanha
Brisket
Dry Aged Meat
Ibérico
Pulled Pork
BBQ
Vlees
Spareribs
Rack
Entrecote
Burgers
Dikke lende & Zijlende
Rib-eye
Karbonade & Koteletten
Filet
BBQ spiezen
Worst
BBQ-pakketten
Wedstrijdvlees
Winter BBQ
BBQ-vis
Salades, Sauzen en meer
Salades
Sauzen
Non-food
Vis
Tonijn
Zalm
Gamba’s
BBQ-vis
Schaal- & schelpdieren
Overig
Gevogelte
Kip
Eend
Kalkoen
Overig
Meer
Maaltijden & Snacks
Maaltijden & Soepen
Snacks
Gourmet
Biologisch, Vegetarisch & Dieet
Biologisch
Vegetarisch
Natriumarm
Flexitariërs en blenditariërs
Boter, kaas & eieren
Olie & azijn
Kaas & zuivel
Overig
Deegwaren & rijst
Kookgemak & Partyservice
Pakketten & Geschenken
Specerijen, Marinades & Kruiden
Salades & Sauzen
Non-food
Kerstpakketten
Specialiteiten
Italiaanse specialiteiten
Spaanse specialiteiten
Twentse specialiteiten
Vleeswaren
Vleeswaren aan 1 stuk
Vleeswaren gesneden
Aanbiedingen
Nieuw
Flexibele bezorgkosten *
Gekoeld verzonden
Vóór 12 uur besteld, vandaag verstuurd
Kies uw eigen bezorgdatum
Home
Bereidingsadviezen
Bereidingsadvies Varkensoester
Bereidingsadvies Varkensoester
Neem onderstaande stappen om een overheerlijke varkensoester te bereiden:
Vlees een uur van tevoren uit de koelkast halen.
Eventueel iets aandrukken met een vlakke hand om de oester iets platter te maken.
Kruiden en de boter goed heet laten worden in de pan.
Flink aanbakken en warmtebron verminderen.
Ongeveer 5 minuten bakken en af en toe omdraaien.
Laat het vlees nu nog een minuut of 2 rijpen in de pan (warmtebron uit).
Uitgelichte producten
Varkensfiletoester
vanaf 100 gram
€
1,75
–
€
3,45
Op voorraad
Varkensfiletoester bekijken
Snelst mogelijke leverdatum vrij 29 september
Varkenshaasoester
vanaf 60 gram
€
1,45
–
€
2,90
Op voorraad
Varkenshaasoester bekijken
Snelst mogelijke leverdatum vrij 29 september
Varkenshaasoester gekruid
100 gram
€
2,60
Op voorraad
Varkenshaasoester gekruid bekijken
Snelst mogelijke leverdatum vrij 29 september
Deel dit op
Wilt u op de hoogte blijven?
Naam
*
E-mailadres
*
Hidden
Datum
MM slash DD slash JJJJ
Dit formulier word beschermd door reCAPTCHA