Beef en steak
Beef en Steak: twee begrippen voor de echte vleeskenner
Rundvlees is er in allerlei soorten en maten. Van slow cooking tot BBQ – u kunt met rundvlees alle kanten op. Maar de echte doorgewinterde vleeskenner moet het natuurlijk hebben van de snitten waar rundvlees in de VS beroemd is geworden: beef en steak.
Beef
Het is gewoon het Engelse woord voor rund. Maar wat oor een rund! Aberdeen Angus beef, Black Angus beef en Red Angus beef: wij hebben het voor u in huis. Samen met, natuurlijk, onze Europese dubbeldoelrassen, die in veel gevallen niet voor de Amerikaanse familie onderdoen. Allerlei soorten vlees voor perfecte snitten echte beef. En steak maken we ervan, precies op maat, precies zoals u ze wilt hebben. Neem bijvoorbeeld onze Black Angus USA biefstuk. Of onze beroemde Black Angus USA beef steak. Allemaal vers van het mes, uitgebeend, gerijpt en geportioneerd door de beste slagers die het vak kent.
Steak
Tja, en wat is het eigenlijk, beef steak? Een steak is eenvoudigweg een “slice of beef”, gesneden haaks op de spierdraad. Het kan dus van alles zijn, een T-Bone Steak, een Porterhouse Steak, een Sirloin steak, een Hanger Steak, een Strip Steak, een Flap Steak, een Flank Steak…kortom, allemaal lekkers van het rund. U ziet het, de begrippen “beef” en “steak” zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.