Bone-in steaks

Vlees met een botje van Meerdanvlees.nl

Steeds populairder worden ze – de steak met een botje eraan. Of het nu varkensvlees, lamsvlees of rundvlees is, vooral barbecuefanaten zijn gek op dat extra uitdagende stukje bot dat vooral een smaakboost zorgt en het grillen of bakken een avontuur maakt. Bij Meerdanvlees.nl gebruiken we geselecteerde vleesrassen die voldoen aan de eisen die wij stellen aan smaak en vetgehalte. Meerdanvlees.nl heeft diverse cuts in het assortiment, van varkenskarbonades tot de reuzachtige Tomahawks.

Filter
18 producten
Snelst mogelijke leverdatum woe 27 september
Lamskotelet 60 gram
2,25
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum woe 27 september
2,35
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum woe 27 september
Schouderkarbonade vers vanaf 250 gram
3,454,15
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum woe 27 september
Ribkarbonade vanaf 125 gram
2,103,30
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum woe 27 september
Snelst mogelijke leverdatum woe 27 september
51,80
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum woe 27 september
23,40
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum woe 27 september
Haaskarbonade vanaf 125 gram
2,153,40
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum woe 27 september
16,0525,25
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum woe 27 september
Lamsrack by sea 2 x 400 gram
55,40
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum woe 27 september
Schoftkarbonade vanaf 125 gram
2,054,85
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum woe 27 september
Snelst mogelijke leverdatum woe 27 september
2,40
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum woe 27 september
Snelst mogelijke leverdatum woe 27 september
Snelst mogelijke leverdatum woe 27 september
Snelst mogelijke leverdatum woe 27 september

Varkensvlees bone-in

Pittig gekruide nekkarbonade bijvoorbeeld. Dit stukje vlees is speciaal bedoeld voor op de barbecue. Of onze smakelijke ribkarbonade, mager en mooi stevig van structuur, die heeft het karakteristieke kromme botje. We hebben nog meer varkenskarbonades voor u, zoals de schoftkarbonade. Die lijkt sterk op een schouderkarbonade, maar met een subtielere structuur en een fijne smaak. Of natuurlijk de klassieke schouderkarbonade: een mooi doorregen stuk vlees dat u kunt bakken en lekker lang kunt laten sudderen.

Côtes en koteletten

Andere dieren hebben ook een ruggegraat, en daarom dus ook karbonades. Alleen noemen we die koteletten. Lamskoteletten zijn erg populair. Maar denk ook aan de côte de bœuf, côte de veau (van het rund en het kalf) en andere prachtige stukken vlees met een botje eraan.

Frenched

Sinds een aantal jaren worden koteletten “gefrencht”: we laten het bot lang en schrapen het helemaal af. Zo ontstaan onze prachtige pork racks en tomahawks. Een lust voor het oog, prachtig op de barbecue en op je bord.

Tomahawks

De uitsmijter van het vlees met een botje. Joekels van steacks met een enorm bot. De Flintstones zijn er niks bij. Probeer ze eens!