€6,95

Gemarineerde spareribs

Gemarineerde spareribs bestellen en aan het werk!
Eigenlijk zijn onze Nederlandse spareribs baby back ribs in de de USA. Onze extra dik bevleesde spareribs kunt u ook zelf marineren. U kunt echter ook spareribs bestellen die wij al voor u in de marinade hebben gehouden, zoals deze. Dat scheelt tijd en…vieze handen.

Filter
2 producten
Snelst mogelijke leverdatum woe 12 mei
Snelst mogelijke leverdatum woe 12 mei

Fall-off-the-bone-spareribs of kluiven?
De meningen over spareribs lopen uit elkaar: sommige liefhebbers vinden het heerlijk om op de ribbetjes te kunnen kluiven. Anderen vinden juist  dat het vlees meteen los moet laten van het bot. Geen geknaag, meteen genieten van de smaak…. Wij van Meerdanvlees vinden dat alle klanten gelijk hebben dus wij leveren gewoon voor elke smaak! We hebben daarom zelfs een soort die wij speciaal voor u dun uitgesneden en sous-vide gegaard (langzaam gekookt) hebben, zodat het vlees zo mals en sappig mogelijk wordt. Nu kunt u er verder mee aan de slag: uw lievelingsmarinade er overheen (die van ons natuurlijk!!), en grillen maar! In de oven kan natuurlijk ook.

Gemarineerde spareribs of kant-en-klare?
Dus u kunt onbewerkte BBQ spareribs bestellen, gemarineerde spareribs, allemaal voor uw eigen keukenplezier. Of u gaat voor onze gegaarde variant. Dan is het alleen nog maar een kwestie van langzaam opwarmen in de oven, in de smoker of op de grill, een lik saus eroverheen en aan tafel! Extra dik bevleesde baby back ribs, dus met een heleboel vlees eraan. Kant-en-klaar gegaard, hoeft alleen maar even opgewarmd te worden. U kunt gegaarde spareribs het beste gewoon opwarmen 30 minuten in de oven op 110 graden. Het kan eventueel zelfs in de magnetron, 3 minuten, in een bak met folie er overheen waar u een paar gaatjes in prikt.

Spareribmarinade
De spareribmarinade die wij gebruiken is aan de zoete kant. Ongeveer net zo zoet als ketjap manis. Deze ketjap zit er deels ook in verwerkt, maar daarnaast bevat het nog tal van bestanddelen. Over het algemeen wordt onze marinade als een van de smakelijkste op de Nederlandse markt ervaren. In tegenstelling tot de marinades die in de Verenigde Staten worden geprefereerd is de onze inderdaad wat zoeter, terwijl in de VS een ietwat zuurdere, licht gerookte smaak (Hickory smoked flavour) wordt gehanteerd. Geen nood – heeft u dat liever, dan is het gewoon een kwestie van onbewerkte BBQ spareribs bestellen!

Handige barbecuetips voor beginners en profi’s: kant en klare sparerib wordt nóg lekkerder als u ze vlak voor het opdienen nog één keertje insmeert met onze marinade.