Heksenkaas

Filter
Snelst mogelijke leverdatum woe 27 september

HEKS’NKAAS®, smeerdip waarmee je kunt lunchen, borrelen en koken!

Het is uitgevonden door een rasechte Twentse groenteboer. De naam heeft Heks’nkaas® te danken aan Halloween. In die periode werd het recept uitgevonden: een emmertje basissmeerdip met heerlijke roomkaas, wat peterselie, wat prei, een druk op de knoflookpers en een tikje magie: Heks’nkaas® was geboren.

Supervers

Het geheim van Heks’nkaas® is de versheid: de peterselie, prei en knoflook… alles gaat vers in de roomkaas. Heks’nkaas® is daarom ook maar beperkt houdbaar. U zult zien – erg is dat niet want je kunt er niet vanaf blijven!
Heks’nkaas® is verkrijgbaar in een portieverpakking van 200 gram of een bak van 1 kilo.

Een echte multifunctionele smeerdip

Heks’nkaas® smeert makkelijk voor zich uit op een boterham of een stokbroodje. In een wrap is het onweerstaanbaar. Ook koken met Heks’nkaas® is een genot – je kunt er dressings mee maken, sauzen, ach, eigenlijk van alles. Bij vlees, vis, pasta, in vegetarische schotels, het kan allemaal. Laat uw fantasie de vrije loop!

HEKS’NKAAS®, The Party Animal

Bij de borrel is het heerlijk, bijvoorbeeld op een toastje of een cracker. Zet soepstengels (grissini) op tafel en u zult zien dat uw gasten snel doorhebben dat een lik met zo’n stengel door een schaal Heks’nkaas® wonderen doet. Of wat dacht u van of dippen met rauwkost, bijvoorbeeld verse bleekselderij of waspeen? Er zijn talloze mogelijkheden.

Smaakevolutie

Het is allemaal begonnen met Heksenkaas Origineel®. Al snel zijn daar heerlijke nieuwe smaken bijgekomen, zoals Heksenkaas gegrilde groenteHeksenkaas tomaat-basilicum en Heksenkaas zoete chili-koriander. En het houdt niet op: die Twentse groenteboer verzint iedere keer wat nieuws… Zo zijn er ook seizoensmaakjes, die maar tijdelijk verkrijgbaar zijn. Probeer ze allemaal!