Kerstham
Kerst: echt zo’n moment voor kerstham
Bij ons wordt de peerham vaak “kerstham” genoemd, omdat het een geliefd product is in onze jaarlijkse kerstpakketten. Deze peerham wordt in eigen keuken geprepareerd en gegrild. Zalig bij een speciale gelegenheid, maar ook heerlijk als broodbeleg. Dus als u iets overhoudt van uw etentje – komt wel op!
Kerstham: een beenham in het klein
Onze kerstham/peerham is de oplossing voor uw gezellige avond! Niet zo enorm groot als een hele beenham en minstens zo lekker. Mooi te trancheren aan tafel, een schitterend voorgerecht. Echt iets voor een chique diner thuis, zoals met Kerst of Pasen.
Maar beenham is natuurlijk ook niet te versmaden..
Een hele beenham – dat is echt iets voor een groots festijn: kant en klaar voor u gekookt. Warm hem langzaam op in de oven en u serveert een ongelofelijk mooi stuk vlees, waar menige gast het nog lang over zal hebben. Stel u voor: u draagt op een grote snijplank met zo’n grote hamklem deze hele ham binnen, legt er een goed fileermes bij en laat iedereen zelf zijn beenham trancheren. Gewoonweg fantastisch! En als u dát met uw volgende kerstdiner zou doen, waarom zou beenham dan geen Kerstham mogen heten?
Dit is ook wel chique: eenpersoons beenhammetjes!
Als u een mooi kerstdiner voor ogen heeft, denk dat voor de “piece”, het hoofdgerecht, eens aan onze heerlijke eenpersoons beenhammetjes. Ze zijn kant-en-klaar, u hoeft ze alleen maar even op te warmen (liefst langzaam) en u kunt aan tafel. Ze ogen erg leuk en veel gasten houden ervan om met hun “eigen” portie aan de slag te mogen.
Vergeet niet bij onze kerstham onze speciale beenhamsaus te bestellen!