Meat your Veggies

Een bewustere burger: half vlees, half groenten
Blenditarians, zo worden de flexitariërs die producten eten van gemengde vlees en groenten genoemd. Meat Your Veggies® is een vooruitstrevend merk van burgers die gemaakt worden van 50% vlees en 50% groenten. Zo eet je gemakkelijk meer groenten en consumeer je minder vlees. Goed voor de gezondheid, goed voor het milieu.

Filter
3 producten
Burger kip & broccoli 3 x 100 gram
Voor 12:00 besteld, zelfde dag verstuurd.
Burger kip & bloemkool 3 x 100 gram
Voor 12:00 besteld, zelfde dag verstuurd.
Voor 12:00 besteld, zelfde dag verstuurd.

Verschillende soorten – zo nieuw dat we er eigenlijk nog geen goede naam voor hebben!
We hebben verschillende fantastische “flexiburgers” of “blendburgers”:

Rund + champignon
Kip + broccoli
Kip + bloemkool

Goed voor het milieu én voor uw portemonnee
Om zoveel mogelijk effect voor het milieu te halen uit deze burger wordt op alles gelet: de groenten die worden gebruikt zijn delen die normaal niet in de supermarkt terecht komen: ze zijn te klein, niet “mooi” genoeg of het zijn de stronkjes. Dit zorgt voor een beter rendement van de producten voor de boer. Dat heeft tot gevolg dat de boer minder minder hoeft te produceren, dus minder energie, mest, minder co2,  en minder geld hoeft te vragen voor zijn groenten en dat is weer goed voor uw portemonnee.

Topsmaak
Milieu is belangrijk. Maar smaak ook. Er is heel lang gezocht naar de juiste combinatie van ingrediënten om te komen tot de meest optimale smaak. Talloze tests zijn voorafgegaan aan de uiteindelijke lancering van deze burgers. Het streven was om een burger te creëren die de smaaksensatie van vlees op de voorgrond stelt terwijl een subtiel “groentegevoel” de smaakpapillen aangenaam bezighoudt. Aan u te oordelen.