Paasbrunch
Filter
30 producten
Gourmetschotel vlees
350 gram p.p.
€6,95
Op voorraad
Coppa di Parma gesneden
10 plakken / 80 gram
€4,80
Op voorraad
Gourmetschotel vis
350 gram p.p.
€11,50
Op voorraad
Salami tartufo
180 gram
€10,10
Op voorraad
Aspergeham gesneden
200 gram
€6,40
Op voorraad
Prosciutto crudo gesneden
10 plakken / 140 gram
€5,05
Op voorraad
Achterham gesneden
10 plakken / 200 gram
€5,10
Op voorraad
Gerookt spek
1500 gram
€24,35
Op voorraad
Leverworst
1 kg
€8,80
Op voorraad
Chorizo Iberico gesneden
18 plakken / 45 gram
€2,10
Op voorraad
Serranoham gesneden
5 plakken / 45 gram
€2,35
Op voorraad
Pancetta Arrotolata Nera
1,5 kg
€44,85
Op voorraad
Guanciale stagionato
1,1 kg / Gerijpte varkenswang met zwarte peper
€39,15
Op voorraad
Salami barot di langa
90 gram
€3,90
Op voorraad
Twentsche nagelhout gesneden
10 plakken / 50 gram
€3,95
Op voorraad
Beenham / Hampunt gesneden
10 plakken / 160 gram
€4,90
Op voorraad
Bacon gesneden 2 mm
10 plakken / 180 gram
€6,25
Op voorraad
Bacon gesneden 1 mm
10 plakken / 90 gram
€3,10
Op voorraad
Katenspek gesneden
10 plakken / 120 gram
€3,80
Op voorraad
Runderrookvlees gesneden
10 plakken / 100 gram
€3,55
Op voorraad
Pasen wordt over de hele christelijke wereld uitbundig gevierd. Eten, en vooral vlees en eieren, spelen hierin een voorname rol. Bijna in ieder land is wel een typisch paasgerecht te vinden. Vaak zijn het broden, met of zonder (meestal nogal machtige) vulling. Soms echter ook hele koffietafels, lunches, brunches of andere traditionele gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan:
- de Italiaanse treccia pasquale
- de Russische Koelietsj
- de Duitse Hefezopf
- de Italiaanse Colomba
- de Nederlandse paasstol
- de Canadese Eggs Benedict
- de Oost-Nederlandse paaslunch, met een uitbundige keuze gebraden vlees en rollades
- de West-Nederlandse paasbrunch met allerlei heerlijke soorten broodbeleg