Picanha

Picanha kopen? Bestel de beste kwaliteit bij Meerdanvlees.nl! Picanha is een stuk vlees dat in de keukens van Zuid-Amerika al jaren bekend is. Bij ons is de naam eigenlijk vrij nieuw. Hoewel….steeds meer barbecuefans zijn ernaar op zoek. Picanha is er in allerlei rangen en standen.

Bekijk ons aanbod en bestel vandaag nog!

Filter
2 producten
4,306,45
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum di 06 juni
Snelst mogelijke leverdatum di 06 juni

Gewoon staartstuk

Als men het heeft over picanha dan gaat het over het staartstuk van een rund. Picanha is vlees van vrij grove draad wat een perfecte roast oplevert. De structuur van het vlees is weergaloos en de smaak is voortreffelijk. Dit laatst heeft te maken met de gouden regel – hoe meer een spier in beweging is geweest, des te meer smaak heeft hij. Ooit een koe gezien die haar staart stil kon houden…? Dat bedoelen we maar!

Staartstuk

BBQ, braadpan of oven: moeilijk is het niet

Picanha heeft zo’n lekker vetlaagje bovenop. Laat dat vooral zitten! Op de barbecue moet u een uurtje per kilo gewicht aanhouden. Kerntemperatuur rond de 55 graden. Snij voor het serveren in plakken. Begin bij de punt. In de oven kunt u het beste rond de 160 graden blijven voor een prachtig resultaat. Meer weten over het bereiden van vlees in de oven? Klik hier.

Er zijn verschillende sauzen die goed passen bij picanha: probeer een van onze heerlijke Zuid-Amerikaanse sauzen erbij:

 

Chimichurri

Pebre

Pico de gallo

Salsa Criolla

Guasacaca

Vinagrete

Picanha bestellen?

Vlees bestellen kan tegenwoordig gemakkelijk online. Wij zeggen: doen! Wij hebben ze vers voor u liggen. Bestel vandaag nog en profiteer van de voordelen!