€22,45

Pulled meat

Iedereen heeft het over pulled meat. En terecht! Pulled meat is een klassiek staaltje van “Slow Cooking”, heerlijk als je het maakt op de barbecue, maar ook prima te doen in een braadpan op een superlaag pitje van je fornuis. Sommigen vinden dat een lichte rooksmaak de pulled pork pas echt tot zijn recht laat komen. Ook dat kan, met rookspaanders op uw barbecue, of met liquid smoke als marinade.

Filter
6 producten
Snelst mogelijke leverdatum za 08 mei
Snelst mogelijke leverdatum za 08 mei
Snelst mogelijke leverdatum za 08 mei
Snelst mogelijke leverdatum za 08 mei
Snelst mogelijke leverdatum za 08 mei

Pulled Meat: wat is dat nou eigenlijk?

Het principe van pulled meat is zo simpel als wat: gewoon het juiste vlees in huis halen en…geduld hebben! Varkensvlees uiteraard, het liefst nek of schouder. Smeer het vlees in met uw eigen rub of uw lievelingsmarinade, of volg één van de talloze recepten op internet. Ook op onze website vind u een prachtig recept van pulled pork.

Bind het vlees op, braad het snel aan, laat het urenlang garen, geef het op het laatst nog even een korstje aan de buitenkant en u heeft heerlijk vlees met een rijke smaak dat in kleine vezeltjes uit elkaar kan worden getrokken (vandaar de naam pulled).

Wat kunt u allemaal met Pulled Meat?

Pulled pork is heerlijk. Pulled beef en pulled chicken evengoed. Serveer het met zijn trouwe “handlanger”, de traditionele Amerikaanse coleslaw of geef het uw gasten op een lekker broodje. Zelfs koud! Ach, de mogelijkheden zijn eigenlijk legio: denk aan pulled pork als toevoeging in pastasaus, in omeletten of op de pizza! In de nasi? Natuurlijk! Ook dat kan, net als in taco’s, enchilada’s…loopt u het water al uit de mond?

Pulled meat kan heel lang bewaard worden. Maak er kleine porties van en vries het in. Zo kan een ieder die eens zin heeft in iets lekkers een kleine hoeveelheid ontdooien voor een heerlijk tussendoortje!

Pulled pork, pulled chicken, pulled beef

Maak snel een keuze!