Pulled Pork

Iedereen heeft wel eens gehoord van pulled pork. En terecht! Pulled meat is een klassiek staaltje van “Slow Cooking”, heerlijk als u het maakt op de barbecue, maar ook prima te doen in een braadpan op een superlaag pitje van uw fornuis. Sommigen vinden dat een lichte rooksmaak de pulled pork pas echt tot zijn recht laat komen. Ook dat kan, met rookspaanders op uw barbecue, of met liquid smoke als marinade. Bij Meerdanvlees.nl vindt u de beste kwaliteit pulled pork tegen aantrekkelijke prijzen en met een snelle levering. Bestel vandaag nog!

Filter
6 producten
Snelst mogelijke leverdatum vrij 06 oktober
Snelst mogelijke leverdatum vrij 06 oktober
Snelst mogelijke leverdatum vrij 06 oktober
Snelst mogelijke leverdatum vrij 06 oktober

Wat is pulled pork?

Pulled pork is varkensvlees wat langzaam gegaard is. Het liefst vlees van de nek of schouder. Het principe van pulled pork is zo simpel als wat: gewoon het juiste vlees in huis halen en…geduld hebben!

Bind het vlees op, braad het snel aan, laat het urenlang garen, geef het op het laatst nog even een korstje aan de buitenkant en u heeft heerlijk vlees met een rijke smaak dat in kleine vezeltjes uit elkaar kan worden getrokken (vandaar de naam pulled).

Hoe pulled pork bereiden?

U kunt pulled pork bereiden op de BBQ en in een braadpan op een superlaag pitje van het fornuis.

Smeer het vlees in met uw eigen rub of uw lievelingsmarinade, of volg één van de talloze recepten op internet. Ook op onze website vind u een prachtig recept van pulled pork.

Wat kunt u met pulled meat?

Pulled pork is heerlijk. Pulled beef en pulled chicken evengoed. Serveer het met zijn trouwe “handlanger”, de traditionele Amerikaanse coleslaw of geef het uw gasten op een lekker broodje. Zelfs koud! Ach, de mogelijkheden zijn eigenlijk legio: denk aan pulled pork als toevoeging in pastasaus, in omeletten of op de pizza! In de nasi? Natuurlijk! Ook dat kan, net als in taco’s, enchilada’s…loopt u het water al uit de mond?

Pulled meat kan heel lang bewaard worden. Maak er kleine porties van en vries het in. Zo kan u kleine hoeveelheden ontdooien voor een heerlijk tussendoortje!

Bestel vandaag nog bij Meerdanvlees.nl

Vlees bestellen is erg gemakkelijk via onze webshop. Bestel onze pulled pork en/of bekijk ons ruime assortiment met vlees en vis. We hebben producten voor vrijwel elke gelegenheid. Van BBQ vlees tot aan vleeswaren bij het ontbijt. Wij bieden horecakwaliteit producten tegen een aantrekkelijke prijs en een snelle levering.