Ribeye rollade

Filter
Runderrollade rib-eye vanaf 750 gram
39,05104,05
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum di 26 september

Ribeye rollade

Rollade van vlees van de bovenste plank
Rollade van runderrib-eye is een bijzonder smakelijke rollade. Rib-eye is een stuk vlees dat zich leent voor allerlei bereidingswijzen. Het heeft bijzonder veel smaak doordat het spierweefsel doorkliefd is met intramusculair vet – de grote drager van de vleessmaak.

Erik wijst ribs aan

Rib-eye. Waar zit die?
We hebben op het onderstaande plaatje de ribben rood gearceerd. Daar zitten ze. Deze ribben zijn plat en vrij zwaar. De rib-eye is het stuk vlees dat aan deze ribben vastzit. Dat snijden we voorzichtig uit en voilà: de rib-eye. We kunnen natuurlijk de botten laten zitten. Dan kunnen we uit ditzelfde stuk van de koe een gedeelte tomahawk steak snijden en een gedeelte côte de bœuf / wishbone steak.

Kant-en-klaar of zelf binden?

Wij hebben deze rollade van heerlijke rib-eye voor u gekruid. Onze ervaren slagers hebben hem met ferme hand opgebonden. U kunt deze ribeye rollade dus kopen en meteen aan de slag. Vindt u het leuker om zo’n rollade zelf te binden? Dat kan bij ons natuurlijk ook. Dan heeft u ook het kruiden zelf in de hand. Koop dan een mooie runderrib-eye aan één stuk en bind zelf uw rib-eye rollade.

Zie ook: Rollade zelf binden

Rollade binden

Andere rollades
Runderribeyerollade is één van de vele rollades die wij aanbieden. Loop gerust eens door het ruime assortiment rollades dat wij hebben.

Bestel vandaag nog!

Vlees bestellen doet u gemakkelijk online via Meerdanvlees.nl. Ons vlees is van horecakwaliteit, wij versturen gekoeld en we bieden een snelle levering. Bestel vandaag nog!