Flexibele bezorgkosten *
Gekoeld verzonden
Vóór 12 uur besteld, vandaag verstuurd
Kies uw eigen bezorgdatum

De randprogrammering van uw barbecuefestival

Tijdens Meerdanvlees Festival geniet u in eigen tuin van de beste gerechten van de barbecue. Maar een festival is niet compleet zonder randprogrammering. Met feestelijke aankleding en alles wat u erbij serveert, zoals bijgerechten, sauzen en drankjes maakt u het feest helemaal af. 

Sfeermakers

Het zonnige weer en een mooie tuin zorgen er al snel voor dat u buiten kunt zitten om te genieten van een grandioze barbecue. Maar om er écht een festivalsfeer van te maken, is de aankleding van groot belang. Span bijvoorbeeld flonkerende lampjes en vlaggetjes van de ene kant naar de andere kant van uw tuin en leg een gezellig kleed met bijpassende servetten op de tafel. Wilt u nog een stapje verder gaan, stem dan ook alle bestek en servies op elkaar af. 

Bijgerechten om van te smullen

De klassieker om te serveren terwijl u wacht tot de barbecue is opgewarmd en het vlees gaar is: vers stokbrood met kruidenboter of heks’nkaas. En voor de kids (maar uiteraard ook volwassenen) is het heerlijk om een bak patat als side dish op tafel te zetten. Zelf maken? Tuurlijk! Klik hier voor het recept.

Een mooie salade past prima bij barbecuegerechten. Vooral op een warme zomeravond is het fijn om na een hete hamburger of spicy spareribs een fris gerecht te nuttigen. Bijvoorbeeld gemengde salade met gebakken Halloumi of een salade met feta en ijsbergsla. Wij delen de recepten graag met u. Gaat u liever voor gemak, dan vindt u bij ons kant-en-klare salades om te bestellen bij uw vlees. 

Sauzenspektakel 

De juiste saus maakt het af. Onze barbecuesaus past perfect bij spareribs en hamburgers. Knoflooksaus doet het bij bijna alle gerechten goed en ook liefhebbers van curry zijn op ieder barbecuefeest te vinden. 

Hydration station

Een barbecuefestival gaat over lekker eten, maar ook het drinken is – vooral bij warm weer – erg belangrijk! Zet een tafel klaar met daarop bakken ijs om uw drank koel te houden. Drinkt u graag wijn bij de barbecue? Dan is een wijn die bij veel verschillende (sterke) smaken, aroma’s en kruiden past een goed idee. Op het gebied van bier is er veel mogelijk, maar ons advies is om kruidige gerechten te combineren met een smaakvolle IPA. En zet standaard een grote kan met koud water op tafel. Zo geniet u tot in de kleine uurtjes van uw eigen festival. 

Deel dit op