Recepten winter BBQ
Het is winter, dus tijd voor een gezellige winter BBQ! Wij hebben onze 7 favoriete winter-BBQ-recepten voor u op een rij gezet. Laat u inspireren!
Het is winter, dus tijd voor een gezellige winter BBQ! Wij hebben onze 7 favoriete winter-BBQ-recepten voor u op een rij gezet. Laat u inspireren!
Voor de échte BBQ-gek: de Beef Hammer! Een heerlijke, onnozele homp topvlees met extra lang schenkelbot om lekker mee te stoeien op de Kamado. Ideaal voor een heerlijke winterse dag.
Een heerlijke klassieker: de spareribs van de grill. De spareribs zijn, in combinatie met een lekkere marinade, volledig naar smaak te bereiden.
Lekker om zelf een keer mee aan de gang te gaan: een hele varkensbuik. En vervolgens dagenlang smullen van een zalig stuk vlees. Of in één keer opeten natuurlijk. Heerlijk aan het spit in de oven maar natuurlijk helemaal subliem op houtskoolvuur!
Een kalfsentrecote van blank kalfsvlees staat bekend om zijn subtiele, malse structuur en zeer verfijnde smaak. Een heerlijke toevoeging op de barbecue!
Een heerlijk stukje vlees van een lam. Lam combineert perfect met honing, tijm en rozemarijn. Maak zelf een prachtige marinade en grill de racks tot perfectie. Heerlijk met melanzane alla parmigiana en met peperonata!
Gehakt op een spies. Niet zo eenvoudig te maken als het lijkt, maar heerlijk, en dus de moeite waard! Adana kebab past goed bij een andere lekkernij uit de keuken van die hoek van de wereld: Turkse rode koolsalade.
Neem eens een ander stukje vlees voor uw barbecuefeest. Deze heerlijk skirt steaks worden gesneden uit de zogeheten plate. Het is wat stugger vlees met een hele toffe vleessmaak die u niet gauw zult vergeten. Doordat deze skirt steaks door ons al gemarineerd zijn, zijn ze al een stuk malser. U kunt dus direct aan de slag!
We hopen u geïnspireerd te hebben met onze favoriete winter BBQ-recepten. Mocht u meer BBQ-recepten willen bekijken of een van onze andere recepten? Bekijk dan alle recepten.