Flexibele bezorgkosten *
Gekoeld verzonden
Vóór 12 uur besteld, vandaag verstuurd
Kies uw eigen bezorgdatum

Vijf rundvleesrecepten

Heeft u zin in een heerlijk stukje mals vlees met een intense smaakbeleving? Geniet dan van een lekker stukje rundvlees met veel smaak. Rundvlees kunt u in veel verschillende soorten gerechten verwerken. Wat dacht u bijvoorbeeld van gestoofde runderlenderollade? Of draadjesvlees met pruimen en mango? Of probeer een van de andere overheerlijke rundvleesrecepten. Ontdek de lekkerste rundvleesgerechten en lees onze handige tips om het klaar te maken.

1. Gestoofde runderlenderollade met roomsaus, selderijpuree en gekarameliseerde aardappelen

De runderrollade kunt u heerlijk braden in de braadpan, dat is de traditionele wijze. Maar wist u dat u de rollade tegenwoordig ook kunt bereiden in de oven, in de combisteamer of zelfs kunt stoven? In dit recept wordt stap voor stap uitgelegd hoe u dit heerlijke gerecht klaar kunt maken. En we geven een lekkere wijntip.

2. Draadjesvlees met pruimen en mango

Draadjesvlees is niet moeilijk om te bereiden, u moet er alleen even de tijd voor nemen. En dat is het zeker waard! Het vlees kunt u zachtjes koken tot het helemaal gaar en zacht is. Laat het lekker lang sudderen en genieten maar! Draadjesvlees kunt u maken van rund, maar ook van varkenkip, yak en zelfs van eland. Laat u inspireren.

3. Hongaarse goulash (Pörkölt)

Wat wij onder goulash verstaan heet in het Hongaars: Pörkölt, een vleesstoofpot. Goulash of goelasj is eigenlijk de Hongaarse nationale schotel en is een soep, de sterk ingedikte variant is de vleesstoofpot. Hieronder vindt u een heerlijk goulash recept vol met smaak. Ook staan er handige serveertips en een wijntip bij.

4. Surinaams rundvlees, gestoofd in kokosmelk

Roti, nasi, bami of een stoofgerecht? De Surinaamse keuken is zeer uitgebreid. Een pittig, maar wel makkelijk en enorm lekker gerecht met rundvlees vindt u hier. En wat drinkt u bij dit heerlijke Surinaamse gerecht? Orgeade, gemberbier, dawet of natuurlijk een Parbobiertje. Eet smakelijk!

5. Chili con carne

Een Mexicaans rundvleesgerecht? Nee! Het gerecht komt uit Texas. Het is zelfs officieel hét staatsgerecht van Texas. Op internet vindt u een discussie over wat het originele recept is. Wat hoort er nou wel in en wat niet? In dit recept is er een middenweg gevonden voor een heerlijke chili con carne die u niet wilt missen.

Van deze heerlijke rundvleesrecepten vol met smaak kunt u optimaal genieten. Is het toch niet helemaal wat u zoekt? Dan kunt u nog veel meer recepten vinden op de website. Eet smakelijk!

Deel dit op