Vanaf €70,- gratis verzending *
Gekoeld verzonden
Vóór 12 uur besteld, vandaag verstuurd
Kies uw eigen bezorgdatum

Cadeaubonnen

Hoe leuk is het om uw vrienden, familie, medewerkers en zakenrelaties een attentie te sturen en zelf te laten beslissen wat ze willen en wanneer ze het willen hebben? Meerdanvlees.nl levert al tien jaar cadeaubonnen voor feestelijke aangelegenheden, voor particulieren en ook voor bedrijven.

Cadeaubon bestellen

Eenvoudiger kan niet: u stuurt ons een e-mail of u belt ons (053-2032031 ). Wat we van u nodig hebben is :

  • het aantal cadeaubonen dat u wilt hebben
  • de waarde die u op de cadeaubon wilt hebben staan
  • Wilt u een gepersonaliseerde bon? Vanaf 5 exemplaren kan dat!

Vervolgens kunt u alles aan ons overlaten. Wij sturen u een factuur en zodra die is voldaan sturen we u de codes per e-mail. Vanaf dat moment kunt u de codes delen met de ontvangers van uw cadeau.

Heeft u een cadeaubon ontvangen?

Gefeliciteerd! Iedere cadeauboncode is een uniek nummer. Dit nummer vult u tijdens het bestellen in op de website. Is de bestelling kleiner dan de waarde van de bon, dan blijft de restwaarde gewoon staan. Is het meer, dan kunt u zelf eenvoudig bijbetalen.

Een gepersonaliseerde bon? Vanaf 5 exemplaren kan dat.

Als u een cadeaubon bestelt krijgt u in principe alleen een code. Wilt u dat we er een PDF’je van maken dat u kunt uitprinten om weg te geven? Dat kan vanaf 5 exemplaren. Zo’n cadeaubon-PDF ziet er dan ongeveer zo uit (zie voorbeeld) maar we kunnen nog hier en daar wat voor u aanpassen. Stuur ons een mailtje met uw wensen en bespreek de mogelijkheden.

Cadeaubon meerdanvlees

Heeft u een vraag?
Komt u er niet uit?
Bel 053 – 203 203 1 ma - vr van 08:00 tot 17:00
Stuur een e-mail Binnen 24 uur reactie
Onze contactgegevens Bekijk alle contact informatie