Flexibele bezorgkosten *
Gekoeld verzonden
Vóór 12 uur besteld, vandaag verstuurd
Kies uw eigen bezorgdatum

Twee flesjes Berghoeve 'Klabats!'

Twee flesjes exclusieve, doordrinkbare blonde barleywine. Met duidelijke citrustonen door de Amerikaanse hopsoorten die in het brouwproces zijn gebruikt. Deze maken onderdeel uit van de actie ‘Beer ’n Honey BBQ-ribs‘.
Over Berghoeve Brouwerij: 

Een kleine ambachtelijke brouwerij zijn die zijn locatie heeft op het eigen boerenerf biedt, in tegenstelling tot andere brouwerijen, de moeglijkheid te kunnen bestaan op een klein, breed en apart assortiment. Zo is bijvoorbeeld één van de schuren speciaal ingericht voor de productie van zure bieren en bieren van spontane gisting. Een zeer risicovol procedé, maar beheerst omdat ze dit volledig afgescheiden hebben van de “cleane” bieren.
Berghoeve streeft ernaar de klant een glimlach te bezorgen met een grote variatie in types bier. Bier dat moet voldoen aan hun eigen hoge standaard. Zo kun je in ons assortiment vele bierstijlen aantreffen: Belgisch, IPA’s, Porters, Zuur, Barrel Aged, Smoked, Imperial etc etc. Zij hebben op elk moment van het jaar ruim 10 soorten bier op voorraad. 
U kunt onze brouwerij uiteraard bezoeken. We hebben daarvoor diverse arrangementen ontwikkeld, waarin we graag meer vertellen over bier en de productie ervan. Van harte welkom! Kijk gerust eens op onze pagina “arrangementen”.

We hopen u met ons verhaal en ons bier te overtuigen!
Wilt u deze apart bestellen? Klik dan op deze link.