Flexitariërs en blenditariërs

Geen producten gevonden

Er zijn geen producten gevonden die aan uw zoekcriteria voldoen.

Vlees speciaal voor Flexitariërs en blenditariërs

Overmatige consumptie van vlees en de gevolgen daarvan op gezondheid en op de planeet komen steeds meer onder de aandacht van de consument. En dat is maar goed ook. Vlees hoeft echt niet elke dag. Leef gezonder – leef bewuster. Dus ook duurzamer en diervriendelijker. Daar willen we allemaal aan mee werken! Steeds meer mensen zijn zich er bewust van dat vlees eten een noodzaak is maar zeker niet overdreven moet worden. Hier geldt het gezegde – beter goed dan vaak. En dat is nou precies waar wij voor staan, bij meerdanvlees.nl.

Blenditarisch: Vlees en vegetarisch tegelijk!

Groenten maken deel uit van een gebalanceerd voedingspatroon. Meer dan vlees – we heten niet voor niets zo. Wij hebben naast vlees ook een assortiment vegetarische producten. Zo kan de flexitariër, de consument die van mening is dat vlees elke dag echt niet hoeft, ook goed bij ons terecht. Nu lanceren wij ook nog een speciale lijn voor blendi-tariërs: producten die het beste van beide werelden integreren.

Meat Your Veggies

Neem zo bijvoorbeeld onze hybride burgers van Meat Your Veggies®: 50% vlees, 50% groenten. Zo eet je gemakkelijk meer groenten en consumeer je minder vlees. Goed voor de gezondheid, goed voor het mileu. We hebben verschillende soorten fantastische “flexi-burgers”, zoals Rund + champignon, Kip + broccoli en Kip + bloemkool.

Om zoveel mogelijk effect voor het milieu te halen uit deze burger wordt op alles gelet: de groenten die worden gebruikt zijn delen die normaal niet in de supermarkt terecht komen: ze zijn te klein, niet “mooi” genoeg of het zijn de stronkjes. Dit zorgt voor een beter rendement van de producten voor de boer. Dat heeft tot gevolg dat de boer minder minder hoeft te produceren, dus minder energie, mest, minder co2, en minder geld hoeft te vragen voor zijn groenten en dat is weer goed voor uw portemonnee. Er is heel lang gezocht naar de juiste combinatie van ingrediënten om te komen tot de optimale smaak. Talloze tests zijn voorafgegaan aan de uiteindelijke lancering van deze burgers. Het streven was om een burger te creëren die de smaaksensatie van vlees op de voorgrond stelt terwijl een subtiel “groentegevoel” de smaakpapillen aangenaam bezighoudt. (Meer weten? http://meatyourveggies.nl/)