€51,60

Olie & azijn

Filter
Snelst mogelijke leverdatum woe 31 mei

Olie is sinds mensenheugenis in de keuken aanwezig. Het is zó belangrijk dat men er boeken over vol heeft geschreven. Olie is essentieel voor een gebalanceerde voeding. De kwaliteit van de olie hangt af van een hele waaier aan factoren, te beginnen, natuurlijk, bij de grondstof.

De olijfolie van Meerdanvlees.nl

Olijfolie is een oliesoort die allerlei voordelen heeft: Omega-3-gehalte, zuiverheid, smaak, verbrandingspunt. Wel zit er heel wat verschil tussen de ene en de ander olijfolie. In deze rubriek zullen we proberen daar licht op te werpen.

De azijnen

In de wereld van de azijnen is ook van alles te beleven: vroeger dacht men nog wel eens dat azijn eigenlijk alleen maar diende om de boel “zuur” te krijgen. Ondertussen weten we dat azijn een heel eigen smaak kan hebben, zij het door toevoeging van vruchten, kruiden of andere smaakstoffen, hetzij door een langdurig en nauwlettend productieproces dat soms zelfs 25 jaar kan duren zoals het geval is met echte balsamicoazijn.

Bijzondere cadeaus

Wij van Meerdanvlees.nl zijn altijd op zoek naar olie en azijn die het verschil kunnen maken. Producten zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Dat is het idee. Kijk ook eens in deze rubriek als u op zoek bent naar een bijzonder cadeautje voor een gepassioneerd kookliefhebber!