€6,55

Deegwaren & rijst

Filter
2 producten
Snelst mogelijke leverdatum do 08 juni
Rijst Carnaroli 500 gram
6,55
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum di 06 juni

Deegwaren zijn een belangrijk bestanddeel van onze dagelijkse voeding. Bij het ene volk is brood meer in trek, bij het andere pasta of noedels. In de Nederlandse keuken zijn broodmaaltijden van groot belang. In andere landen wordt vaak brood genuttigd als bijgerecht bij het eten, in plaats van “onze” aardappels.

Hele volksstammen maken of kopen deegwaren van allerlei aard: couscous, bulgur, spaghetti, mie – allemaal voedingsmiddelen die vaste begrippen zijn geworden in verschillende culturen.

Meerdanvlees.nl is altijd voor u op zoek naar nieuwtjes in deze categorie: we stellen met vaste regelmaat het assortiment voor onze afdeling deegwaren samen.

De lekkerste pasta’s

Zo kunt u hier Pasta di Gragnano tegenkomen, de enige pastasoort met een Europees beschermde Geografische benaming (IGP) Uw tagliatelle, pappardelle, linguine, lasagne, fusilli, noem maar op – allemaal op een paar klikken afstand.

Variatie aan rijst

In deze categorie zetten wij ook onze rijstsoorten online, wanneer we ze hebben voor u. Carnaroli, Arborio, Vialone Nano, Paellarijst – voor elk wat wils. Laat uw culinaire fantasie de vrije loop – wij doen de rest. Hebben we iets niet op de site staan? Bel gerust. Misschien kunnen we er toch voor u aankomen!

Meerdanvlees.nl ligt altijd op de loer. Deze producten zijn we aan het uitbreiden. Kom dus vaak terug naar de categorie Deegwaren & Rijst, er is altijd wel wat nieuws!