€15,85

Vlees kerstpakketten

Filter
2 producten
15,8527,95
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum woe 31 mei

Een cadeau van vlees - kerstpakketten, de smaak van Twente in één doos

Wij hebben vleespakketten van verschillende groottes: onze vleeskerstpakketten zijn beroemd. Jaarlijks verkopen wij duizenden kerst- en relatiegeschenken, boordevol vlees. Kerstpakketten worden rond Kerstmis en Nieuwjaar in grote getale besteld.

Kerstpakketten voor particulieren en bedrijven

Veel bedrijven die rond de feestdagen wat extra’s willen doen voor hun medewerkers kiezen vaak voor een cadeaupakket met “het betere” vlees: kerstpakketten van meerdanvlees.nl worden vooral gekozen om de zorg waarmee ze zijn samengesteld: zo vers als maar kan, compleet en meer dan voldoende. Maar ook particulieren bestellen steeds vaker een cadeaupakket van vlees: kerstpakketten, of gewoon als prachtig en origineel idee voor een verjaardag, een feestje of een jubileum. Of als bedankje, als “welkom thuis” of als “ik ben je niet vergeten”.

Voor elk wat wils

Klik op het vleespakket van uw keuze en op de volgende pagina ziet u de precieze samenstelling. Mocht u onverhoopt toch niet de samenstelling kunnen vinden waar u naar op zoek bent, dan kunt u natuurlijk altijd gewoon zelf een pakket samenstellen. Wilt u grotere aantallen pakketten bestellen met een afwijkende inhoud – stuur ons even een email of neem telefonisch contact op. We helpen u graag.

Een eigen draai aan uw kerstpakketten geven?

Soms wordt ons gevraagd een extra attentie bij het pakket toe te voegen. Deze service bieden wij graag. U zorgt voor de levering van hetgeen u wilt toevoegen (een folder, een kaart, een hebbedingetje met uw bedrijfslogo, wat dan ook) en wij voegen het toe aan de pakketten.

Speciale diëten

Onze kerstpakketten zijn gericht op de vleesliefhebber. Het kan natuurlijk voorkomen dat u een kerstpakket wilt geven aan een vegetariër, een veganist, of een persoon die door zijn/haar geloof bepaalde soorten vlees of vis niet wenst te eten. Ook daarvoor hebben wij passende oplossingen – stuur ons even een email of neem telefonisch contact op. We helpen u graag.