€15,60

Non-food kookgemak en Partyservice

Filter
Snelst mogelijke leverdatum woe 31 mei

Elke kookwinkel van formaat heeft wel een non-foodafdeling. U weet wel, zo’n koopjeshoek met allerlei handige snufjes voor in de keuken. Nuttige, niet al te alledaagse ditjes en datjes, toegespitst op de echte kookgekken onder ons. Neem nu bijvoorbeeld ons professionele rolladenet en rolladetouw: in de gewone supermarkt niet te verkrijgen, tenminste niet in deze horecakwaliteit. U kunt zelf als een echte chef uw rollades maken naar eigen smaak. Hoe je een rollade moet binden kunt u hier vinden.

Ook onze non-foodproducten zijn van topkwaliteit

Keukengerei en andere non-foodartikelen, daar vallen ook onze professionele slagersmessen onder: weergaloze kwaliteit voor een redelijke prijs. De messen zijn goedgekeurd door de Nederlandse Warenautoriteit (VWA) en worden dagelijks in onze eigen slagerij gebruikt. Onze slagers zijn 8 uur per dag in de weer. Daar horen goede werkinstrumenten bij. Onze uitbeenmessen zijn dan ook van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Overige non-foodproducten

Komen we op de markt iets leuks of nuttigs tegen? Een geinige rasp, een bijzondere blender, een truffelschaaf? Misschien een girolle (kaaskruller), een kernthermometer of een rollademarker? Dan zetten we deze nuttige non-foodproducten beslist online voor u.

Ook houtskool voor de barbecue en satéstokjes kunt u in de afdeling non-food vinden. Eigenlijk is alles mogelijk.

Ons advies daarom: kom langs zo vaak u wilt in onze afdeling non-food! Wij van meerdanvlees.nl zorgen ervoor dat u blij verrast zult zijn!