€1,95

Specerijen, Marinades & Kruiden

Filter
4 producten
Snelst mogelijke leverdatum woe 31 mei
Snelst mogelijke leverdatum vrij 02 juni
22,65
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum woe 31 mei
Snelst mogelijke leverdatum woe 31 mei

Specerijen, kruiden en marinades mengen wij bij meerdanvlees.nl overwegend zelf. Dat is waar dat verbluffende smaakverschil vandaan komt! Geheimzinnig doen we er niet over – u kunt deze kruiden gewoon bij ons bestellen. Ook onze beroemde JFK spareribmarinade, waar al menige barbecuewedstrijd mee is gewonnen, is bij ons in de webwinkel verkrijgbaar.

Wat doen wij met onze specerijen, kruiden en marinades?

Kruiden en specerijen van over de hele wereld kopen wij in voor het bereiden van onze vleesspecialiteiten. Daarmee stellen wij verfijnde combinaties samen die het beste uit onze producten halen. Een beetje van dit, een beetje van dat, al naar gelang het beoogde resultaat. Soms gaan er maanden research aan vooraf voor een nieuw kruidenmengsel of marinade wordt goedgekeurd.

Allerlei soorten specerijen, kruiden en marinades

Doordat wij zelf onze specerijen, kruiden en marinades mengen kunnen we direct tegemoet komen aan de wensen van onze klanten. Zo kunnen we een Oosterse draai geven aan onze saté, een Spaanse aan onze pincho’s en tapa’s, een “Western”-smaak aan onze beroemde spareribs en een oer-Hollandse tint aan onze rollade. En het mooiste is: vanaf nu kunt u dat zelf ook!

Breng uw vlees, groenten en vis op smaak met meerdanvlees.nl

Neem bijvoorbeeld onze vleeskruiden: heerlijk voor bakken, braden en grillen op de barbecue. Ze zijn zó samengesteld dat het vlees snel dichtschroeit en alle sappen in het vlees opgesloten blijven. Dit zorgt voor een zacht en mals resultaat. Bij u staat smaak voorop: bij ons ook. Daarom zijn de specerijen, kruiden en marinades van meerdanvlees.nl zo verschrikkelijk lekker!