€10,35

Maaltijden & Soepen

Filter
9 producten

Soms kom je niet toe aan koken. Druk druk druk. Dan wil je wel eens dat een ander voor je kookt. En om dan meteen buiten de deur te gaan eten is vaak ook geen optie. Meerdanvlees.nl heeft aan u gedacht: lekkere maaltijden en soepen, kant-en-klaar, die u alleen maar hoeft op te warmen!

Neem nu bijvoorbeeld onze beroemde maaltijdsoepen: met liefde bereid op onze eigen kook- en rookafdeling, gemaakt van de beste ingrediënten en -hoe kan het ook anders– boordevol vlees van horecakwaliteit!

Ook onze volledige eenpersoonsmaaltijden zijn geweldig. Voor elk wat wils.

Ons assortiment maaltijden en soepen

Onze maaltijden en soepen worden met de grootste zorg bereid uit hoogwaardige producten. Wij houden hierbij rekening met de seizoenen. Zo zijn sommige maaltijden en soepen van meerdanvlees.nl in de koude maanden wat meer gericht op stevige winterkost. In de zomer zijn onze maaltijden en soepen luchtiger en frisser van samenstelling.

Maak een keuze uit ons riante assortiment en voor u het weet staan we bij u voor de deur met een heerlijk pastagerecht, een lekkere Hollandse pot of een bijzondere, feestelijke schotel die u alleen maar warm hoeft te maken in de oven of de magnetron!

Maaltijden en soepen voor iedereen

Natuurlijk bevat ons aanbod aan maaltijden ook een hele reeks gerechten uit de Italiaanse en Oosterse keuken. Zo kunt u altijd genoeg variëren, ook als u eens voor langere tijd gebruik wilt maken van onze kant-en-klaarmaaltijden. Aan het verhuizen, druk aan het studeren of even slecht ter been? Haal een paar meerdanvlees.nl maaltijden en soepen in huis en u bent van alle rompslomp af. We komen niet voor u afwassen, dat nog net niet!