€8,15

Snacks

Filter
4 producten
Snelst mogelijke leverdatum di 06 juni
Bamihapjes Elite 50 x 35 gram
18,20
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum di 06 juni
Snelst mogelijke leverdatum di 06 juni

Het overkomt ons allemaal: opeens heb je een huis vol gasten en niks lekkers om even uit het vuistje bij een borrel te eten. De snacks van meerdanvlees.nl zijn dé uitkomst!

Bij ons is smaak van het grootste belang: daarom hebben wij deze lijst met snacks zorgvuldig samengesteld. Wat u bestelt zijn snacks van een hoge kwaliteit, zoals ze door honderden, zo niet duizenden, lunchrooms, snackbars, restaurants en hotels in heel Nederland worden gebruikt. Vandaar ook de iets grotere verpakkingen dan u uit de supermarkt gewend bent.

De kwaliteit van onze snacks

Onze snacks zijn een begrip in de Nederlandse horeca. Ze staan bekend om hun constante kwaliteit en gebruiksgemak. Het verschil zit hem in de ingrediënten: alleen verantwoorde bestanddelen leveren een verantwoord product.

De consument wordt steeds kieskeuriger en zo hoort het ook: daarom hoort er in een rundvleeskroket ook echt rundvlees en in een bamihapje echte mie met authentieke Oosterse kruiden. En wat dacht u van onze “van Goethem” borrelballen? Het vlees daarvoor komt uit onze eigen productie en wordt gemaakt van de stukjes die we overhouden wanneer we uw biefstuk, entrecôte of varkenskarbonade op maat snijden. Het vlees wordt in onze eigen slagerij gemalen en in onze eigen keuken gekruid en voorgegaard. Zó ontstaat niet te overtreffen smaak!

Wij van meerdanvlees.nl weten het zeker: als u onze snacks eenmaal heeft geproefd, wilt u ze nooit meer van een ander!