Flexibele bezorgkosten *
Gekoeld verzonden
Vóór 12 uur besteld, vandaag verstuurd
Kies uw eigen bezorgdatum

Meerdanvlees.nl en het coronavirus

Wij leveren normaal, behalve naar PostNL Pakketpunten in België

Wij zien dat steeds meer mensen de weg hebben gevonden naar onze webshop. Dank voor het vertrouwen. Meerdanvlees levert gewoon door. Zonder vertragingen. We hebben vrijwel geen problemen met onze voorraden.  We kunnen ook nog overal heen verzenden, met 1 uitzondering: PostNL pakketpunten in België. We houden u op deze pagina op de hoogte over de ontwikkelingen. Ververs deze pagina regelmatig om zo voortdurend op de hoogte te zijn van het laatste nieuws.

 

 

Welke producten zijn verkrijgbaar?

We hebben voldoende voorraad om u te kunnen voorzien van vrijwel ons volledige assortiment. Ook onze leveranciers draaien nog volop, op een heel enkele uitzondering na. Mochten producten toch niet meer leverbaar zijn, zullen we deze op onze site vermelden als “Tijdelijk uitverkocht” (zie afbeelding voor een voorbeeld).

NB: In sommige gevallen kan het zijn dat u in deze periode in plaats van een gekoeld product een diepgevroren product ontvangt. Wij danken u op voorhand voor uw begrip.

Wat gebeurt er als ik iets heb besteld en het blijkt toch niet meer leverbaar te zijn?

Geen enkel probleem. Dit komt ook in normale omstandigheden voor. Wij hebben daarvoor een standaard procedure. De producten die we niet meer hebben worden geschrapt uit uw bestelling en u krijgt voor die producten uw geld terug. Is de hele bestelling niet meer leverbaar, dan krijgt u het volledige aankoopbedrag terug, inclusief bezorgkosten.

Wordt alles nog wel gewoon bezorgd?

Wij gebruiken voor onze leveringen onze logistiekpartner PostNL. Ook PostNL heeft laten weten dat daar gewoon wordt gewerkt. Zolang dat het geval is gaan wij uiteraard door met het uitleveren van uw bestellingen. Mochten er veranderingen optreden in de manier waarop PostNL werkt dan zullen wij eventueel ook onze handelswijze moeten aanpassen. PostNL heeft een internetpagina aangemaakt waar u de ontwikkelingen rond dat bedrijf real time kunt volgen. Klik op onderstaande button en hou uzelf op de hoogte.

PostNL Coronavirus UPDATE