Flexibele bezorgkosten *
Gekoeld verzonden
Vóór 12 uur besteld, vandaag verstuurd
Kies uw eigen bezorgdatum

The full package voor op de barbecue

Zo veel mensen, zo veel smaken, ook tijdens het barbecueseizoen. De een gaat graag voor een malse kipspies, de ander smult van een sappige hamburger en weer een ander wil van alles wat. Daarom bieden wij u the full package!

 

Spice up your barbecue!

Kies tijdens de Meerdanvlees Festivalweken voor gemak met onze barbecuepakketten. Met meerdere soorten vlees en vis in één pakket heeft u een aanbod waarvan iedereen geniet. We selecteren de beste vlees- en visproducten waarmee u indruk maakt op uw gasten. We selecteren vlees van de beste koeien en varkens, kruiden de speklappen en schouderkarbonades voor en zorgen dat het allemaal snel bij u op de stoep staat. Al het vlees kan direct op de grill of geef er met onze heerlijke kruidenmix of marinade nog uw eigen twist aan.

 

Altijd wat in huis

Ook tijdens onze Festivalweken, die een zomer lang duren, bestel je op ieder gewenst tijdstip eenvoudig online. Tip: bestel ruim en bewaar wat er over blijft in de diepvries. Wanneer u zin heeft in een spontane barbecue, heeft u altijd vlees en/of vis van de beste kwaliteit in huis.

Deel dit op