Het team van Meerdanvlees.nl

Wij zijn het team van Meerdanvlees.nl: Yvonne, Erik en Mats - drie kookgekken, elk met een eigen kijk op de culinaire wereld.

Erik

erik

Chefkok. Een onbedaarlijke "créateur culinair", altijd op zoek naar de lekkerste producten en de beste ingrediënten. Wij zetten ze voor u online en Erik zorgt daarbij voor één van zijn prachtige recepten! Op zoek naar de basisrecepten, de culinaire geheimen van Escoffier en Bocuse? Wilt u een kijkje nemen in de kooktechnieken van de professionele keukens? Erik heeft ze voor u!

Erik over meerdanvlees.nl "Ik ben dol op exclusief vlees van hoge kwaliteit. Bij meerdanvlees.nl kan ik me helemaal uitleven op dit vlak!"

Specialiteiten & interesses: Rungis, Michelinrestaurants, fonds & fumets , eigengemaakte patés en rillettes; écht vlees en wild, eerlijke landbouw en voedselindustrie.

Mats

mats

Onze barbecuefanaat. Zomer of winter, weer of geen weer, bij Mats staat de grill bijna altijd aan. Hij maakt soms zelfs zijn eigen houtskool! Je kunt hem over de hele wereld tegenkomen, op zoek naar de laatste rubs, de mooiste roast & smoke recepten, de meest authentieke etnische kooktechnieken. Onze mats volgt verschillende bbq-genootschappen en is gek op barbecuewedstrijden.

Mats over meerdanvlees.nl "Ik ga soms helemaal uit mijn dak met de mogelijkheden die meerdanvlees.nl mij biedt. Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het in huis. En staat het niet online? Geen punt, ze gaan voor je op zoek en het komt er! Maar ik vind het ook belangrijk dat je snel kunt bestellen; ik wil met mijn iPhone in een paar swipes weten wat ik morgen kook. Hier kan dat."

Specialiteiten & interesses: Barbecue, etnische keuken, efficiënt bestellen, Green Egg®, roken in de rookkast en slow cooking op de barbecue, houtskool, eigengemaakte marinades, social media.

Yvonne

yvonne

Als het op wetenschappelijke kennis over voedsel aankomt, dan is Yvonne de aangewezen persoon. Als voedseldeskundige is zij al jaren op ontdekkingsreis naar de juiste balans tussen "gezond" en "lekker". Yvonne weet alles over brood en patisserie, maar ook andere culinaire velden hebben haar aandacht. Gezond eten is van groot belang. Nieuwe foodtrends spreken tot haar verbeelding: Yvonne volgt de ontwikkelingen rond superfoods op de voet. Ze neemt ons mee in de wereld van de bewuste eters, van flexitariërs tot veganisten; ze experimenteert graag met nieuwe en vergeten ingrediënten, zoals quinoa en spelt.

Yvonne over meerdanvlees.nl "Ik doe mee met meerdanvlees.nl omdat dit niet een simpele vleessite is. Hier gaat het om lekker eten, maar ook om bewust kopen en koken. Bij meerdanvlees.nl voel ik me thuis: ik kan doen wat ik wil: ik mag een mooi sabayonrecept schrijven voor de fijnproever, maar als ik kom met een zuurdesembrood wordt ook dat met alle plezier online gezet!"

Specialiteiten & interesses: Brood& banket, salades, rawfood, vegan, superfoods, flexitarisch, 'Heel Holland Bakt', spelt, zuurdesem, sushi, duurzaam koken.