Bereidingsadvies Varkensfiletrollade

Neem onderstaande stappen om een overheerlijke varkensfiletrollade te bereiden:

  1. Boter laten smelten in een braadpan.
  2. Het vlees rondom dichtschroeien en de warmtebron verminderen.
  3. Vervolgens het vlees uit de pan halen en een half kopje warm water toevoegen.
  4. Even op temperatuur brengen en de bakresten losroeren.
  5. Nu kunt u het vlees terugleggen en het deksel op de pan doen.
  6. De totale bereidingstijd is ongeveer 55 minuten.

Denkt u er wel aan de rollade regelmatig om te draaien. Als u een kernthermometer heeft: Kern 62 °C. Voor een goede indicatie kunt u de bijgeleverde Pop-Up rollademarker gebruiken: steek deze in de rollade totaan het dopje. Wanneer de rollade de juiste temperatuur heeft bereikt springt het dopje van de rollademarker omhoog. Zie voor gedetailleerde instructies de achterkant van de verpakking van de rollademarker.

bereidingsadvies varkensfiletrollade

Keer terug naar het overzicht