Flexibele bezorgkosten *
Gekoeld verzonden
Vóór 12 uur besteld, vandaag verstuurd
Kies uw eigen bezorgdatum

Abrikozen-nectarineconfituur

Abrikozen-nectarineconfituur

Bereidingswijze

  • Was de vruchten
  • Dompel ze 1 minuut onder in kokend water,
    haal ze uit de pan,
  • Spoel af onder stromend water en verwijder de schilletjes
  • Snij in kwarten en verwijder de pitten
  • Leg de vruchten zonder vocht in een cocotte en zet op een heel zacht vuur met een deksel erop
  • Wanneer de vruchten vocht afscheiden voegen we de suiker toe
  • Roeren, weer afsluiten en heel langzaam aan de kook brengen
  • Deksel eraf nemen, in laten koken tot de gewenste dikte. Klaar!

Vegetarisch Dit recept is vegetarisch of heeft een vegetarische variant

Anderen bekeken ook

Broodbeleg
Filet Américain
Jampot met bramenjam

Conserveren - hartstikke leuk om te doen

Het loont

We doen het veel te weinig – zelf inleggen, inmaken en wecken. Het is niet alleen hartstikke leuk om te doen – het is ook nog eens stukken gezonder dan kopen in de winkel. Je hebt immers alles zelf in de hand: geen E-nummers, geen conserveermiddelen, en net zoveel suiker als je lief is. Probeer het zelf eens en het valt meteen op: zelf doen loont.

 

Materiaal goed schoonmaken en ontsmetten

Belangrijk bij inmaken is het materiaal. Zorg voor schone spulletjes. Vaak maken we in op gezette tijden, in bepaalde seizoenen. Glazen potten liggen vaak een hele winter in de gangkast te wacht op betere tijden… Zorg er daarom voor dat u ze grondig reinigt voor u begint. Sluit uw potten ook hermetisch af. Zo zorgt u ervoor dat er geen lucht bijkan en de boel niet alsnog bederft.

Dit zeggen onze fans
op kiyoh Kiyoh

6
Kwaliteit was excellent porties kleiner gesneden dan besteld!
Ik zal niet nog een x bestellen omdat de stukken vlees veel kleiner gesneden waren als bestepd
Reactie bekijken
Onze reactie

Hartelijk dank voor uw recensie. We vermoeden dat u zich op de productpagina ergens heeft verkeken. Dit zijn de gegevens m.b.t. uw bestelling. Hierin ziet u de productnaam, de door u bestelde hoeveelheden en gewichten en de effectief ingewogen gewichten op het moment van verzending: Varkensoesters: per stuk verpakt, besteld gewicht 60g, hoeveelheid vier (samen 240g). Geleverd: 300 gram (dat is 60 gram meer dan u had besteld) Barbecue filet mignon per stuk verpakt, besteld gewicht 120g, hoeveelheid drie (samen 360g). Geleverd: 380 gram (dat is 20 gram meer dan u had besteld) In totaal heeft u dus 600g vlees besteld en 680 gekregen. We hopen dat we u hiermee gerust gesteld hebben.

- Nijmegen
10
Yummy in my tummy
Heerlijk vers vlees, zorgvuldig verpakt en enorm lekker van smaak! Ook subtiel maar goed gekruid, niet te pittig, te zout oid.
Reactie bekijken
Onze reactie

En weer een tien! Dank u wel hoor!

- Achterhoek
10
prima, goed verpakt en koel bezorgd
prima, goed verpakt en koel bezorgd
Reactie bekijken
Onze reactie

We zijn heel blij met uw maximale score. Dank u hartelijk!

- Maasland
10
Geweldig goed.
Het vlees is in één woord geweldig. Mooi gesneden en super van smaak en kwaliteit. Keurig verpakt en supergoed verzonden. Jullie leveringen zijn altijd prima.
Reactie bekijken
Onze reactie

Een tien!! Dank u wel!

- Zaandam
9
Beter dan verwacht
Eerste keer bestelling geplaatst, omdat het vers vlees was toch huiverig voor behoud kwaliteit. Maar perfecte verpakking met koelelementen. Kwaliteit van vlees was perfect, we gaan zeker weer bestellen. Hoe sturen we de koelelementen terug?? Kees Colson.
Reactie bekijken
Onze reactie

Dank voor uw vriendelijke woorden, en goed om te horen dat u vaker gaat bestellen. Alles dat u dient te weten over duurzaamheid en retour van koelelementen kunt u hier vinden: https://www.meerdanvlees.nl/wp-content/uploads/2021/02/Flyer-A5-over-diepvries-2-versie-2-achterkant-2018.pdf

- Boelenslaan
10
Perfect
De bestelling die ik heb geplaatst werd snel geleverd. Netjes verpakt in een koelbox met elementen. Het was mijn 2e bestelling natriumarm vlees.De 1ste bestelling was goed bevallen. Het vlees is erg lekker.
Reactie bekijken
Onze reactie

Weer een tien!! Dank u wel!

- Eindhoven
9
Was zeer goed doe het wel weet
Was goed verpakt en was heerlijk jammerdat bakleverwors maar een kleine tijd js
Reactie bekijken
Onze reactie

Dank u wel voor uw mooie cijfer. Tja, bakleverworst is een seizoensproduct. Echte winterkost:)

- Heerenveen
8
Het bestelde zag er goed uit.
De waren zaten verpakt in een koelbox met koelelementen, maar de spullen waren niet bevroren. Wel nog koud. POSTNL doet er 24 uur over om te bezorgen De volgende bestelling haal ik denk zelf op.
Reactie bekijken
Onze reactie

Beste Frans, Hartelijk dank voor je melding. 95% van onze producten wordt koel vers - NIET INGEVROREN DUS - verzonden. We zien je graag bij ons op de zaak maar daarom hoef je niet te komen. Het sterke punt van meerdanvlees is juist dat we nauwelijks met diepvriesproducten werken. Dan kun je er thuis nog alle kanten mee op! Onze koelboxen gedragen zich als je koelkast thuis. 48 lang kunnen onze koelboxen de producten net zo koel houden alsof ze bij jou in de koelkast liggen. Meer weten over diepvries? Kijkdan op onze pagina met veelgestelde vragen: www.meerdanvlees.nl/klantenservice/faqs

- Arnhem
9.2
3534 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10