Dit recept is vegetarisch of heeft een vegetarische variant
We doen het veel te weinig – zelf inleggen, inmaken en wecken. Het is niet alleen hartstikke leuk om te doen – het is ook nog eens stukken gezonder dan kopen in de winkel. Je hebt immers alles zelf in de hand: geen E-nummers, geen conserveermiddelen, en net zoveel suiker als je lief is. Probeer het zelf eens en het valt meteen op: zelf doen loont.
Belangrijk bij inmaken is het materiaal. Zorg voor schone spulletjes. Vaak maken we in op gezette tijden, in bepaalde seizoenen. Glazen potten liggen vaak een hele winter in de gangkast te wacht op betere tijden… Zorg er daarom voor dat u ze grondig reinigt voor u begint. Sluit uw potten ook hermetisch af. Zo zorgt u ervoor dat er geen lucht bijkan en de boel niet alsnog bederft.
Hartelijk dank voor uw recensie. We vermoeden dat u zich op de productpagina ergens heeft verkeken. Dit zijn de gegevens m.b.t. uw bestelling. Hierin ziet u de productnaam, de door u bestelde hoeveelheden en gewichten en de effectief ingewogen gewichten op het moment van verzending: Varkensoesters: per stuk verpakt, besteld gewicht 60g, hoeveelheid vier (samen 240g). Geleverd: 300 gram (dat is 60 gram meer dan u had besteld) Barbecue filet mignon per stuk verpakt, besteld gewicht 120g, hoeveelheid drie (samen 360g). Geleverd: 380 gram (dat is 20 gram meer dan u had besteld) In totaal heeft u dus 600g vlees besteld en 680 gekregen. We hopen dat we u hiermee gerust gesteld hebben.