Zelf maken
In het Frans wordt het met twee puntjes op de i geschreven. Dit typisch Provençaalse gerecht wordt in het Zuiden van Frankrijk vooral gegeten bij visgerechten, zoals bijvoorbeeld deze heerlijke vissoep. Afspraak bij de tandarts morgen? Verzetten. Andere oplossing is er niet. Een date? Mee laten eten!
Net als mayonaise de emulsie met olie opkloppen tot een egale, stijve saus. Klaar!
Dit recept is vegetarisch of heeft een vegetarische variant
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij een ambachtelijke slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd?
Dank voor uw hoge waardering. Af en toe dan zijn er van die recensies bij waar je het water van in de mond loopt. Dit is er zo een. We moesten ineens aan lamsracks denken en die zijn inderdaad zoooooo lekker....:)