Een simpele amuse-gueule voor een ludiek begin van uw culinaire avond. Dit recept heeft meegedaan aan het populaire culinaire programma “Komen Eten” van SBS6. Sterker nog: De kok die het had gemaakt heeft de uitzending ermee gewonnen. Dus, snel aan de slag! Deze amuse is makkelijk te maken maar er gaat wel wat tijd inzitten. Begin een dag van tevoren met de voorbereidingen!
Maak de polenta volgens de instructie op het pak (sommige merken vragen om een 1:4 verhouding met water, de andere weer 1:3. In ons geval vervangt u 50% van het maïsmeel met kastanjemeel. Zodra het mengsel klaar is stort u het in een garneerring. Even laten afkoelen om op te stijven en vervolgens snijd u mooie ronde plakjes van de polenta.
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Graag gedaan!