Doe eens wat anders met uw rollade
Bereiding
Aardappelen schoonmaken. De olie verhitten in een cocotte. De rollade snel bruinen aan alle zijden. Op smaak brengen met peper en zout. Nu de paprika, de tomatenpuree en de aardappelen erbij doen. Daarna de olijven en de spekjes. Nu een glas water en de port erbij. Aan de kook bengen. Deksel op de pan, en 75 minuten garen op laag vuur. Klaar!
Tip:
Voor de wijn is dit een makkelijke: Er kan in principe van alles bij, van een witte Pinot Gris uit de Elzas tot een Vin de pays d’Oc uit de Languedoc Rousillon, en van een Béarn uit het zuidwesten van Frankrijk tot een Gigondas uit de Rhônevallei. Ook een mooie Italiaanse landwijn doet het prima bij dit gerecht. En als we de Andalusiërs de eer willen laten, kiezen we voor een mooie Fino uit Jerez de la Frontera. Ijskoud.
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij een ambachtelijke slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd?
Weer een tien! Dank u wel! Met een recensie als de uwe is het toch elke dag feest? Dus wat ons betreft: nog vaker bestellen dan maar!:)