Recept uit het Oosten
Wie kent de naam niet…balkenbrij! Heerlijke lekkernij van restvlees en boekweit uit het Oosten van ons land. Maar hoe maak je dat nu precies klaar? Er zijn verschillende stromingen. Dit is een recept van één van die stromingen.
Snij 8 plakken van de balkenbrij. Schil de appel voorzichtig en bewaar de schil. Verwijder de klokhuizen en snij in heel dunne plakjes. Stoof de appelplakjes met de basterdsuiker en de kaneel in wat boter tot beetgaar. Frituur de appelschil langzaam op 150 ° C en laat uitlekken op een stuk keukenpapier.
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Heel hartelijk dank!