Stoemp au chou blanc avec boudin noir et blanc
Stoemp is Vlaams voor stamppot. De Belgen maken graag stamppotten en zijn er zelfs fantasierijker in. Deze stoemp is een van de klassiekers: stoemp van wittekool. Bij deze stoemp serveren wij vandaag beuling (ook wel pens), ook weer zo’n typisch Belgisch product. Zwarte beuling heeft veel weg van bloedworst. Witte beuling van Zuid-Duitse Weißwurst.
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Hartelijk dank voor deze dikke TIEN!