Biefstuk grillen is makkelijker dan u denkt. We doen het u even voor. Op een grillplaat dit keer. Het kan natuurlijk even zo goed op de barbecue. We doen hier wat hete gesmolten boter over het vlees. Dat kan natuurlijk ook kruidenboter zijn, of een heerlijk sausje.
Zorg ervoor dat het vlees op kamertemperatuur is en smeer het in met een dun laagje olijfolie voor u begint.
Bekijk het filmpje:
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Geen reactie gevonden.