Sinterklaasje kom maar binnen met je personal assistant!
Internationaal gerecht
Zelfs in Spanje wordt dit gerecht bereid. Sterker nog: De uitvinder ervan WOONT in Spanje! Ja hoor, jullie begrijpen ons goed! Dit recept is van de hand van niemand minder dan Piet Culinair, de chef-kok van Sinterklaas! Een bijzondere samenstelling van bestanddelen die leiden tot een hééééérlijk avondje……
Bereiding:
Laat de suiker met de vanillesuiker, de boter en de room in een pan met dikke bodem smelten. Roer tot de suiker helemaal gesmolten is. Neem de pan van het vuur en blijf roeren tot het geheel dikker wordt en langs de rand hard wordt. Zet bakvormpjes op bakpapier en vet ze licht in. Schenk de suikermassa in de vormpjes. Laat ze goed hard worden en verwijder de vormpjes. Klaar!
Dit recept is een goede suggestie voor Sinterklaas.
Dit recept is vegetarisch of heeft een vegetarische variant
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Hartelijk dank voor deze dikke TIEN!