Deze coulis van verse bramen past uistekend bij allerlei zoete desserts
Een coulis is een dikke saus, meestal van vruchten. Deze coulis van verse bramen past uitstekend bij allerlei zoete desserts
Maak een mooie boswandeling en pluk mooie, rijpe bramen. In gebieden waar vossen voorkomen doet u er goed aan geen bramen op te rapen van de grond en ook laag hangende bramen…..te laten hangen. De kans is miniem, maar vossenuitwerpselen kunnen u besmetten met een vervelende leverparasiet. Deze parasiet wordt door koken volledig gedood, dus in principe heeft u er met jam totaal niets mee te maken, maar wie kan er nou van rauwe bramen afblijven als ze voor je liggen…?
Was de bramen snel maar zorgvuldig, verwijder alle takjes, blaadjes en andere onnodige zaken en laat de vruchten uitlekken in een vergiet.
Dit recept is vegetarisch of heeft een vegetarische variant
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
WEER EEN TIEN! HEEL HARTELIJK DANK!