Sap maken is helemaal niet moeilijk en heel leuk werk
Sap maken is helemaal niet moeilijk en heel leuk werk. Het leukste gedeelte is eigenlijk het plukken van de vruchten, in de vrije natuur. Hier een recept voor bramensapconcentraat, dat u later aan kunt lengen en zoeten naar smaak. Zo hoeft u geen water te conserveren en kunt u met kleinere flessen werken. U kunt natuurlijk ook meteen water en suiker of zoetstof toevoegen.
Wat u heeft gemaakt is ongezoet concentraat van bramensap. U kunt deze naar smaak zoeten en aanlengen met water. Ieder heeft zijn eigen smaak hierin. Wij raden aan het concentraat 1:1 aan te lengen met ijskoud water en te zoeten met 40 druppels vloeibare zoetstof per liter, net voor het serveren. U kunt natuurlijk ook suiker in water oplossen en dit mengsel gebruiken om het sap mee te verdunnen.
Dit recept is vegetarisch of heeft een vegetarische variant
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
WEER EEN TIEN! HEEL HARTELIJK DANK!