en leuke combinatie van mild bitter, mild zuur en zoet
Een leuke combinatie van mild bitter, mild zuur en zoet voor uw kaasgerechtje of als tussendoortje. Het kan zijn dat u even moet zoeken naar de bestanddelen, afhankelijk van waar u woont. Maar uw moeite wordt beloond!.
Voorbereiding:
Laat de brie op kamertemperatuur komen. Snij de amardine in dunne sliertjes. Snij de membrillo in plakken van iets minder dan een halve centimer dikte.
Serveren:
Serveer met een walnoot. Klaar!
Membrillo
of kweepeerpasta is een dikke, geleiachtige pastei die in Spanje vooral geserveerd wordt bij Manchegokaas. In Italië heet het cotognata, in Frankrijk cotignac, in Duitsland Quittenbrot. Membrillo is gemakkelijk thuis te maken. Er staan verschillende recepten op internet.
Amardine
Zeer populair in het Midden-Oosten. leerachtige, plakkerige vellen gedroogde abrikozenpasta, gebruikt om drankjes een abrikozensmaak te geven. Wordt ook gebruikt in sommige keukens van het Midden-Oosten, bijvoorbeeld in lamsstoofschotels. Erg leuk om mee te experimenteren in de fusionkeuken.
Dit recept is vegetarisch of heeft een vegetarische variant
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Hartelijk dank voor deze dikke TIEN!