Lekker en niet moeilijk
Zalm van de grill is heerlijk. Het kan op de barbecue, het kan op uw fornuis op een grillplaat of op een grillpan.
Snij de zalm in mooie min of meer gelijke blokken. Rijg deze aan de bamboestokken. Kruid de zalm met onze vleeskruiden (ja, u hoort het goed) en wrijf ze in met olijfolie. Onze kruiden laten de vis mooi dichtschroeien aan de buitenkant waardoor de binnenkant heel sappig blijft.
Wok uw wokgroente naar smaak. Een beetje een Oosterse twist kan geen kwaad. Grill ondertussen de zalmbrochettes op een hete barbecue of grillplaat, 1 minuutje per zijde. Blijf erop letten dat de brochette niet aan de grill gaat kleven, anders trekt u de vis van de stok af bij het omdraaien.
Serveer de brochette op een bedje wokgroente. Klaar!
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Geen reactie gevonden.