Een mooi recept voor het aspergeseizoen
Wat is het toch heerlijk als het aspergeseizoen er eindelijk aankomt. Eindelijk weer Hollandse asperges want zeg nou zelf – die dingen uit Israel en Zuid-Amerika, er is niks mis mee maar het gaat ook om dat idee dat je producten van Hollandse bodem eet: goed voor het milieu, en ja, eerlijk is eerlijk: gewoon leuk, zo’n traditie. Het aspergeseizoen begint ineens en voor je het weet is het ook alweer voorbij. Dus geniet, zolang het kan!
Dit recept combineert een aantal van de lekkerste dingen uit de mensenkeuken – witte asperges, room en coquilles St. Jacques. Geloof me nou, het is d-r-a-m-a-t-i-s-c-h- lekker:)
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Weer een tien! Heerlijk, dank u wel!