Zoet maïs op de kolf als bijgerecht
Corn on the cob is een van Amerika’s lievelingsgerechten bij barbecuevlees. Het is supersimpel te maken. Er zijn drie mogelijkheden om maïs op de kolf lekker klaar te maken. We noemen ze hier even alledrie:
NB: Als u niet genoeg schutblad heeft doet u er goed aan de kolven in een afgesloten microwave-stoomschaal te leggen. Anders loopt u kans dat u popcorn maakt in plaats van corn on the cob!
Grillen is heerlijk. Het geeft een extra rooksmaak aan uw maïskolf.
Dit recept is vegetarisch of heeft een vegetarische variant
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Geen reactie gevonden.