Een basissaus voor tal van desserts
Crème Anglaise (Frans voor “Engelse room”) is een vloeibaar, ver familielid van vla dat gebruikt wordt als saus. Crème Anglaise wordt vaak gebruikt bij gebak (Apfelstrudel, pandoro) of fruit. Een beroemd dessert van crème Anglaise met meringue en gebroken pralines (suikeramandelen) is het Île flottante (“drijvende eiland”). Crème Anglaise heeft een milde smaak met een rijke, duidelijk aanwezige vanille-boventoon. Andere namen zijn onder meer ‘crème à l’Anglaise’ en ‘crème Française’.
Illustratie: Yoghurt, crème Anglaise, frambozen
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Geen reactie gevonden.