Uit de Franse traditonele keuken
Crêpes Suzette is één van de vele recepten van de grootmeester van de Haute Cuisine, Maître Auguste Escoffier. En ook dit recept, zoals heel veel van zijn recepten, wordt aan alle kanten verbasterd. Ook wij zullen ons hieraan schuldig maken in dit recept. Waarom? Ach, gewoon lekker! Maar….we willen wel even de moeite nemen om het originele, nogal bescheiden, recept hier weer te geven:
Bakken met beslag A (zie boven), geparfumeerd met curaçao en mandarijnsap. Met romige boter bestrijken, geparfumeerd met curaçao en mandarijnsap.
Maar nu wij:
Dit recept is vegetarisch of heeft een vegetarische variant
Dit recept is ook een goede suggestie voor uw kerstdiner .
Dit recept is leuk voor uw paasbrunch
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Geen reactie gevonden.